Project Description

Mad
INDKØB
Måltider
ernæring
Sygdom
Byens køkken

Fiskefilet med remoulade

Fiskefileter med remoulade smager dejligt både til hverdag og fest.

Sådan gør du:

  1. Drys salt og peber på fiskefileten.
  2. Slå ægget ud i en dyb tallerken og pisk det sammen med en gaffel.
  3. Vend fiskefileten i æg.
  4. Vend fiskefileten i rasp.
  5. Steg fiskefileterne i smør, til de er gyldne på begge sider.
  6. Servér med remoulade og en citronbåd fra en økologisk citron

Vend eventuelt fisken i mel i stedet for æg og rasp, inden den steges. Så bliver stegeskorpen blødere.

Næringsindhold i fiskefilet

< Tilbage til forrige side

Ingredienser

Der bliver ca 5 portioner

  • 15 fiskefileter
  • 1 æg
  • 2 dl rasp
  • 20 g smør til at stege i
  • 2 tsk salt
  • 1 tsk peber

Tilbehør

Persillesovs

Server din fiskefilet med nye kartofler og persillesovs.

Find opskriften på persillesovs her.