Project Description

Mad
INDKØB
Måltider
ernæring
Sygdom
Byens køkken

Fynsk gullasch

Fynsk gullasch er en fynsk specialitet.

Sådan gør du:

  1. Skær stribet flæsk i tern.
  2. Brun ternene af stribet flæsk i en gryde.
  3. Kom tern af løg ved flæsket og lad løgtern brune med.
  4. Kom vand og tomatpuré i.
  5. Lad retten simre i 30-35 minutter.
  6. Vend æbletern og timian rundt i retten, inden du serverer den.

Næringsindhold i fynsk gullasch

< Tilbage til forrige side

Ingredienser

Der bliver til ca. 4 portioner

  • 400 g stribet flæsk i tern
  • 1 løg i tern
  • 1 dl vand
  • 1 dl tomatpuré
  • 1 spsk timian
  • 3 æbler i tern, økologiske
  • 1 spsk salt
  • 1 tsk peber