Project Description

Mad
INDKØB
Måltider
ernæring
Sygdom
Byens køkken

Hakkebøf med bløde løg og surt

Hakkebøf med bløde løg og surt er en traditionel dansk ret, som mange holder af.

Sådan gør du:

  1. Form det hakkede kød i 4 boller a 125 g.
  2. Tryk bollerne 1 cm flade.
  3. Drys hakkebøfferne med salt og peber.
  4. Steg hakkebøfferne gyldne på hver side.
  5. Steg løgringene på en pande med olie, indtil de er bløde.
  6. Hæld eddike på løgene og kog væsken væk.
  7. Server hakkebøffen med løg og giv surt til.

Næringsindhold i hakkebøf med bløde løg og surt

< Tilbage til forrige side

Ingredienser

Der bliver 4 bøffer a 125 g

  • 500 g friskhakket oksekød
  • 100 g smør
  • 2 tsk salt
  • 1 tsk peber

Bløde løg:

  • 2 løg i skiver
  • 2 spsk olie
  • 1 spsk eddike

Tilbehør:

  • Surt, fx syltede rødbeder, asier eller græskar.