Project Description

Mad
INDKØB
Måltider
ernæring
Sygdom
Byens køkken

Hjemmelavet pickles

Hjemmelavet pickles smager dejligt som topping på en rugbrødsmad eller som tilbehør til varme retter. Pickles er en god måde at få ryddet ud i grøntsagsskuffen på.

Sådan gør du:

  1. Blomkål og broccoli skæres i små buketter.
  2. Løg hakkes, peberfrugt og gulerødder skæres i passende stykker.
  3. Grøntsagerne koges møre i vand, sukker og eddike tilsat gurkemeje.
  4. Jævnes med maizena.
  5. Smag til med salt, sennep og karry.

< Tilbage til forrige side

Ingredienser

Der bliver ca. 500 gr.

  • 70 g blomkål
  • 1/3 peberfrugt
  • 35 g løg
  • 35 g broccoli
  • 70 g gulerødder
  • 70 g sukker
  • 70 g lagereddike
  • 3/4 dl vand
  • 7 g gurkemeje
  • 8 g sennep
  • 5 g maizena
  • Salt
  • Karry efter smag

Brug dine rester

Har du en rest af grøntsager, fra dagen før, kan denne sagtens bruges til  pickles.