Hjemmelavet pickles smager dejligt som topping på en rugbrødsmad eller som tilbehør til varme retter. Pickles er en god måde at få ryddet ud i grøntsagsskuffen på. Sådan gør du:- Blomkål og broccoli skæres i små buketter.
- Løg hakkes, peberfrugt og gulerødder skæres i passende stykker.
- Grøntsagerne koges møre i vand, sukker og eddike tilsat gurkemeje.
- Jævnes med maizena.
- Smag til med salt, sennep og karry.
| IngredienserDer bliver ca. 500 gr. - 70 g blomkål
- 1/3 peberfrugt
- 35 g løg
- 35 g broccoli
- 70 g gulerødder
- 70 g sukker
- 70 g lagereddike
- 3/4 dl vand
- 7 g gurkemeje
- 8 g sennep
- 5 g maizena
- Salt
- Karry efter smag
Brug dine resterHar du en rest af grøntsager, fra dagen før, kan denne sagtens bruges til pickles. |