Hjemmelavet pickles


Hjemmelavet pickles smager dejligt som topping på en rugbrødsmad eller som tilbehør til varme retter. Pickles er en god måde at få ryddet ud i grøntsagsskuffen på.

Sådan gør du:

  1. Blomkål og broccoli skæres i små buketter.
  2. Løg hakkes, peberfrugt og gulerødder skæres i passende stykker.
  3. Grøntsagerne koges møre i vand, sukker og eddike tilsat gurkemeje.
  4. Jævnes med maizena.
  5. Smag til med salt, sennep og karry.

Ingredienser

Der bliver ca. 500 gr.

  • 70 g blomkål
  • 1/3 peberfrugt
  • 35 g løg
  • 35 g broccoli
  • 70 g gulerødder
  • 70 g sukker
  • 70 g lagereddike
  • 3/4 dl vand
  • 7 g gurkemeje
  • 8 g sennep
  • 5 g maizena
  • Salt
  • Karry efter smag

Brug dine rester

Har du en rest af grøntsager, fra dagen før, kan denne sagtens bruges til  pickles.