Project Description

Mad
INDKØB
Måltider
ernæring
Sygdom
Byens køkken

Kalkungryde m/basilikum

Kalkungryde m/basilikum er en favoritret fra Byens Køkken.

Sådan gør du:

  1. Løgnene brunes af i gryden med olie.
  2. Tilsæt basilikum, og lad det brune lidt med.
  3. Tilsæt tomatpure.
  4. Hæld det kolde vand ved, og lad det koge op.
  5. Jævn sovsen, med majsstivelsen rørt ud i lidt vand.
  6. Tilsæt den halve bouillonterning, fløden og kødet.
  7. Kog saucen op, og lad den koge ved svag varme i 30 min, eller til kødet er mørt.
  8. Tilsæt den røde peber
  9. Smag til med salt, peber og evt sukker.

Kalkungryden serveres med løse ris, kogt efter anvisning på pakken, og dampet romanescokål.

Næringsindhold i kalkungryde med basilikum

 

 

< Tilbage til forrige side

Ingredienser:

Til 4 personer

  • 500 g kalkunbryst i tern
  • 1 løg i tern
  • 1 spsk rapsolie
  • 1 tsk basilikum
  • 1 lille dåse tomatkoncentrat
  • 2,5 dl vand
  • 2 spsk majsstivelse
  • ½ grøntsagsbouillonterning
  • 0,5 dl piskefløde
  • En halv rød peberfrugt i tern
  • Salt
  • Peber
  • Sukker