Project Description

Mad
INDKØB
Måltider
ernæring
Sygdom
Byens køkken

Koldskåldrik med æg og bær

Koldskålsdrik med æg og hindbær er en frisk, sommerlig og energirig drik.

Sådan gør du:

  1. Kog de frosne hindbær/jordbær eller lignende i 3 minutter.
  2. Lad bærene køle af.
  3. Pisk eller blend de pasteuriserede æggeblommer, sukker, vaniljesukker og valleprotein sammen til en skummende masse.
  4. Tilsæt fløde, kærnemælk og de afkølede bær.
  5. Smag til med citronsaft og vaniljesukker.

Se her, hvordan du gør. Vær opmærksom på, at videoen viser andre mængder.

Næringsindhold i koldskålsdrik med æg og bær

< Tilbage til forrige side

Ingredienser

Der bliver til 2 personer

  • 0,8 dl piskefløde 38 %
  • 15 g valleproteinpulver*
  • ½ dl kærnemælk
  • ½ tsk vaniljesukker
  • 30 g pasteuriseret æggeblomme
  • ½ dl ymer, 3,5 %
  • ½ dl frosne hindbær – HUSK frossen frugt skal koges og afkøles inden tilberedning
  • 1 spsk citronsaft af en hel citron
  • 25 g sukker

*Valleprotein kan købes i de fleste større supermarkeder, sportsforretninger og helsekost. Valleprotein forhandles også under navnet Whey, som anvendes på samme måde. Kan du kun finde valleprotein tilsat smag, anbefaler vi, at du anvender valleprotein med vanilje.