Project Description

Mad
INDKØB
Måltider
ernæring
Sygdom
Byens køkken

Krydret oksegryde

Krydret oksegryde er en af favoritterne fra Byens Køkken.

Sådan gør du:

  1. Svits løg og chorizo i smør.
  2. Brun kødet.
  3. Tilsæt koldt vand, rødvin og krydderier, og bring det i kog.
  4. Lad det koge ca. en time, indtil kødet er mørt.
  5. Tilsæt grøntsager, lad dem koge med 10-15 min.
  6. Tilsæt fløde.
  7. Jævn sovsen med majsstivelse rørt ud i lidt vand.
  8. Smag til med salt og peber.

Server med løse ris, kogt efter anvisning på pakken, eller en god kartoffelmos.

Næringsindhold i krydret oksegryde

 

 

< Tilbage til forrige side

Ingredienser

Til 4 personer

  • 500 g oksekød i tern
  • 1 stort løg i tern
  • 25 g chorizopølse i tern
  • 100 g champignon i skiver
  • 10 g smør
  • 3 dl vand
  • 2 spsk majsstivelse
  • En skvat rødvin
  • 1 stang kanel
  • ½ tsk stødt spidskommen
  • 1 gulerod i tern
  • 100 g selleri i tern
  • ½ dl piskefløde
  • Salt
  • Peber