Project Description

Mad
INDKØB
Måltider
ernæring
Sygdom
Byens køkken

Suppe: Løgsuppe med svampe

Løgsuppe med svampe er en dejlig efterårssuppe.

Sådan gør du:

  1. Skær løgene i ringe.
  2. Rens champignon og skær dem i skiver.
  3. Brun champignon i olie i en gryde.
  4. Tilsæt løg og steg dem med, til de bruner let og falder sammen.
  5. Tilsæt bouillon, timian og laurbærblad.
  6. Kog suppen under låg i 30 min.
  7. Smag til med salt og peber.
  8. Drys med hakket persille, når du serverer.

Næringsindhold i løgsuppe med svampe

 

 

< Tilbage til forrige side

Ingredienser

Til 4 personer

  • 1 kg løg
  • 500 g champingnon
  • 2 spsk olie
  • 1,5 l grøntsagsbouillon (3 terninger opløst i 1,5 liter kogende vand)
  • 1 laurbærblad
  • Salt og peber
  • Hakket persille