Project Description

Mad
INDKØB
Måltider
ernæring
Sygdom
Byens køkken

Råvarer og kulinarisk kvalitet

Vi bruger friske råvarer i sæson

For os i Byens Køkken handler det om ærlighed i gryderne. Alt vi laver, bliver lavet fra bunden af friske råvarer, helst økologiske, lokale og efter sæson. Vi har det økologiske spisemærke i sølv.

Vi ser os selv som madhåndværkere, og det er vigtigt for os, at maden smager af det, den er, og at den smager af noget.

Høj kulinarisk kvalitet

Vi laver mad, som vi gør derhjemme, bare i kæmpe portioner, og i små til dem med særlige behov.

Frikadellerne bliver omhyggeligt vendt på panden, friske citroner presses til citronfromagen og jordbærgrøden bliver kogt med en dejlig duft til følge. Vi udvikler alle vores retter sammen i hverdagen, og drøfter hver en detalje over gryderne.

For os i Byens Køkken er det vigtigt, at kvalitet og smag er i orden, så måltidet bliver en stjernestund for dig. Vi holder fast i de traditionelle retter, men udfordrer også gerne via sovsen eller et anderledes tilbehør. Vores personale har et højt fagligt niveau både i køkkenet, bageriet og i delikatesseafdelingen.

Vi sætter en ære i, at maden er frisk. Derfor bliver den lavet så tæt på spisetidspunktet som muligt.

Mød Byens Køkkens kulinarisk ansvarlige

Michel Bernard er kulinarisk ansvarlig i Byens Køkken. Hør ham her fortælle, hvordan Byens Køkken arbejder med kulinarisk kvalitet i hver en detalje af madlavningen.

< Tilbage til forrige side

Byens Køkken

I Byens Køkken har vi et Callcenter, hvor der sidder fagfolk ved telefonen – klar til at hjælpe dig!

Ring mandag – lørdag kl. 9-14

Tlf. 6375 7830

Hjemmeside

Læs mere om Byens Køkken på vores hjemmeside

Se billeder af maden fra Byens Køkken i vores billedgalleri.