Project Description

Mad
INDKØB
Måltider
ernæring
Sygdom
Byens køkken

Proteinberiget is med brunkage smag

Sådan gør du:

  1. Pisk æggeblommer, farin til en meget luftig æggesnaps.
  2. Pisk krydderierne i æggesnapsen.
  3. Bland valleproteinpulver og piskefløde og pisk det til flødeskum (må ikke blive for stift).
  4. Pisk æggehviderne stive.
  5. Bland æggesnaps og flødeskum.
  6. Vend de stiftpiskede æggehvider i blandingen.
  7. Fordel isblandingen i 20 portionsforme og stil dem i fryseren. Formene kan godt være engangskop/krus/glas.

< Tilbage til forrige side

Ingredienser

Der bliver ca. 20 portioner

  • 10 dl piskefløde
  • 8 æggeblommer
  • 150 g brun farin
  • 6 æggehvider
  • 80 g valleprotein pulver med vanilje
  • 1 tsk kanel
  • 1 tsk kardemomme
  • ½ tsk stødt ingefær
  • ½ tsk stødte nelliker

*I kan købe valleprotein i de fleste større supermarkeder, sportsforretninger og helsekost. Valleprotein forhandles også under navnet Whey, som anvendes på samme måde.