Project Description

Mad
INDKØB
Måltider
ernæring
Sygdom
Byens køkken

Røget makrel med spidskål og soltørret tomat

Røget makrel med spidskål og soltørret tomat er en skøn forret fra Byens Køkken.

Sådan gør du:

Røget makrel:

Smut forbi fiskehandleren og køb fire friske røgede makreller.

Pil skinnet af dem og del dem i stykker.

 

Spidskålssalat:

  1. Snit det halve spidskål fint.
  2. Porren skæres i tynde ringe.
  3. Hvis ikke de soltørrede tomater er i tern eller strimler, så skær dem i strimler.
  4. Pisk dressingen sammen og smag den til med salt og peber.
  5. De fintsnittede grøntsager blandes sammen og vendes sammen med dressingen.

Spidskålssalaten lægges på en tallerken og fisken lægges ovenpå.

Drys evt med lidt hakket purløg inden rettes spises.

Næringsindhold i røget makrel med spidskål og soltørret tomat

Beregningen gælder for en samlet ret

 

 

 

 

 

 

< Tilbage til forrige side

Ingredienser

Forret til 4 personer

  • 4 friske røgede makreller
  • Et halvt spidskål
  • 1 porre
  • 75 g soltørrede tomater i olie

Dressing:

  • 0,5 dl olie fra de soltørrede tomater
  • 1 spsk dijonsennep
  • 1 tsk salt
  • Et drys peber
  • Friskpresset saft af en halv citron
  • Evt. en dusk frisk purløg