Project Description

Mad
INDKØB
Måltider
ernæring
Sygdom
Byens køkken

Squash fritters

Squash fritters er små pandekager, serveret med dildsovs. Det smager dejligt i sig selv, men du kan sagtens lave variationer med eksempelvis laks og rejer.

Sådan gør du:

  1. Riv squashen groft på et rivejern, og pres saften ud.
  2. Bland med finthakket forårsløg.
  3. Pisk æg sammen med mælk, mel, salt og timian.
  4. Vend squash og forårsløg i blandingen, og rør det godt sammen.
  5. Varm smør op på panden, og steg dine squashfritters som små pandekager, til de er gyldne og sprøde.
  6. Hold dem varme indtil de skal spises.
  7. Bland ingredienserne til dildsovsen.
  8. Server squashfritterne med dildsovs.

Næringsindhold i squashpandekagerne

 

 

 

 

 

Næringsindhold i dildsovs

 

 

 

 

 

< Tilbage til forrige side

Ingredienser

Til 4 personer

Squash fritters

  • 1 squash
  • 3 forårsløg
  • 2 æg
  • 1 dl mælk
  • 1-1,5 dl mel
  • 1 tsk salt
  • 1 bundt timian
  • Smør

Dildsovs

  • 2 dl cremefraiche
  • 1 bundt dild
  • Salt og peber