Project Description

Mad
INDKØB
Måltider
ernæring
Sygdom
Byens køkken

Tarteletter: Æg og svampe

Tarteletter med æggestand og svampe dufter og smager skønt.

Sådan gør du:

  1. Steg svampene i smør med løgtern, salt og peber til de er gyldne.
  2. Køl svampene af og fordel dem i tarteletterne.
  3. Pisk æggene sammen.
  4. Hæld mælk i æggene og pisk sammen med mel.
  5. Hæld massen op i tarteletterne og stop lidt før kanten.
  6. Bag tarteletterne i ovnen ved 160 grader i ca 20 -25 minutter.
  7. Server med et blad persille på toppen.

Tarteletter med æggestand og svampe

 

< Tilbage til forrige side

Ingredienser

Der bliver 4 portioner

  • 4 tarteletter
  • 2 æg
  • 1/4 dl mælk
  • 1/2 spsk mel
  • 1 spsk løg i tern
  • 50 g svampe, skyllede og skåret i skiver
  • 10 g smør
  • 1 spsk persille

Mindre madspild

Du kan sagtens bruge rester af kød og grøntsager i æggestanden til tarteletterne. Kun fantasien sætter grænser.