Proteinberiget is med brunkage smag

, ,

Lækre is med højt proteinindhold til til med en lille appetit

Appelsin-marcipantærte

,

Appelsin-marcipantærte er en dejlig vinterkage, der smager af jul.

Sommerbærtærte

, ,

Sommerbærtærte er en skøn tærte, der smager af sol og blå himmel.

Æbletærte

,

Skøn efterårskage, der minder om røde kinder og blæsevejr.

Rabarbertærte

,

Rabarbertærte er en skøn forårskage, der smager af lyse aftener.

Fynsk brunsviger

,

Brunsviger er smagen af Fyn - kort og godt en klassiker.

Tærtebunde, salte

, , ,

Salte tærtebunde kan bruges til madtærter.

Tærtebunde, søde

, ,

Søde tærtebunde kan bruges til lækre desserttærter.

Havregrødskage

, ,

Havregrødskagen forvandler rester af havregrød til en sød forkælelse.

Kanelsnegle

,

Kanelsnegle er en klassisk, duftende herlighed.

Trifli af kagerester og syltetøj

, ,

Trifli af kagerester en en velsmagende og nem måde at bruge rester på.

Butterdejsvafler med jordbær

, ,

Dufter og smager himmelsk med bærsauce og flødeskum.

Kakaokage

,

Duften af nybagt kage, får mundvandet til at løbe.

Kokoskage

,

Kokoskage er lækker til eftermiddags- eller aftenkaffen.

Citronkage med citronglasur

,

Citronkage er frisk, fugtig og lækker til eftermiddags- eller aftenkaffen.

Boller med blød skorpe

, , ,

Nybagte boller dufter og smager skønt til morgenmad og som mellemmåltid.

Brød med blød skorpe

,

Nybagt brød dufter og smager skønt til morgenmad og som mellemmåltid.

Grissini

,

Grissinier kan bruges som mellemmåltid med dip til.

Knækbrød

, ,

Knækbrød til morgenmad, frokost eller med dip som mellemmåltid.

Boller med sprød skorpe

, , ,

Nybagte boller dufter og smager skønt til morgenmad og som mellemmåltid.

Brød med sprød skorpe

, , ,

Nybagt brød dufter og smager skønt til morgenmad og som mellemmåltid.