Kyllingesalat med kikærter

, , , ,

Den skønne kyllingesalat som man kunne smage på til Blomsterfestival.

Krydret oksegryde

, ,

Krydret oksegryde er en skøn gryderet fra Byens Køkken.

Kalkungryde m/basilikum

, ,

En favoritret fra Byens Køkken.

Suppe: Løgsuppe med svampe

,

Løgsuppe med svampe er en dejlig cremet efterårssuppe.

Stegt flæsk med persillesovs

,

Stegt flæsk med persillesovs er Danmarks nationalret.

Nakkekoteletter i fad

,

Koteletter i fad er en god gammel klassiker med mange varianter.

Stegt lever med bløde løg

,

Stegt lever med bløde løg er en klassisk ret der deler vandene.

Squash fritters

,

Squash fritters er små pandekager serveret med dildsovs.

Suppe: Nem laksesuppe

,

Nem Laksesuppe er hurtig at lave og smager dejligt.

Brunkål med koteletter og bacon

,

Brunkål med koteletter og bacon smager dejligt med rugbrød og sennep.

Røget makrel med spidskål og soltørret tomat

, ,

Røget makrel med spidskål og soltørret tomat. En skøn forret fra Byens Køkken.

Lammefrikadeller med ratatouille og pasta

, ,

Lammefrikadeller med ratatouille og pasta er en favorit fra Byens Køkken.

Sesampaneret laks med spinat og pasta

, ,

Sesampaneret laks med spinat og pasta er en favoritret fra Byens Køkken.

Suppe: Jordskoksuppe

, ,

Jordskoksuppe er en favoritret fra Byens Køkken.

Frikadeller med stuvet spidskål

, ,

Frikadeller med stuvet spidskål er en af favoritterne fra Byens Køkken.

Fynsk gullasch

, ,

Fynsk gullasch er en fynsk variant af traditionel gullasch.

Tærtebunde, salte

, , ,

Salte tærtebunde kan bruges til madtærter.

Æbleflæsk

, ,

Æbleflæsk er en traditionel, dansk ret, der skaber glæde ved bordet.

Hakkebøf med bløde løg og surt

, ,

Hakkebøf med bløde løg og surt er en vellidt, traditionel dansk ret.

Gratin: Kød og grøntsager

, , , ,

Gratinen er en god måde at bruge rester af kød og grøntsager.

Fiskefilet med remoulade

, ,

Fiskefiletter smager dejligt både til hverdag og fest.

Fiskefrikadeller

, , , ,

Fiskefrikadeller smager dejligt både alene og på brød.

Suppe: Grøntsagssuppe

, , , , ,

Grøntsagssuppe varmer og smager dejligt året rundt.

Tarteletter: Æg og svampe

, , , ,

Tarteletter med æggestand og svampe er en velduftende fryd for ganen.

Tartelet: Skinke/ærter/gulerod

, , , , ,

Tarteletter med skinke, ærter og gulerødder er en sand klassiker.

Tarteletter: Høns i asparges

, ,

Tarteletter med høns i asparges er en velsmagende klassiker.

Porrer i dressing

, , ,

Porrer i senneps-honningdressing er gode som tilbehør.

Ristede kartofler med topping

, ,

Ristede kartofler med topping er lækkert til frokost og aftensmad.

Fiskebranade

, , , ,

Fiskebranade er en velsmagende lun ret lavet af rester.

Suppe: Blomkålssuppe

, , ,

Blomkålssuppe er en dejlig suppe, der dufter og smager skønt.

Suppe: Hokaidosuppe

, ,

Hokaidosuppe er en flot efterårssuppe, der smager skønt.

Gulerodstzatziki

, ,

Gulerodstzatziki er lækker som tilbehør til frokost eller som dip.

Ratatouille

,

Ratatouille både smager og dufter dejligt.

Græsk salat

, , ,

Græsk salat er frisk og sprød og vækker minder om sommer og sol.

Bulgursalat

, ,

Bulgurssalat, også kaldet Tabbuleh, stammer fra Mellemøsten.

Grøn kartoffelsalat

, ,

Dejlig sommerlig og flot salat, som kan nydes både på brød og som salat.