Hjemmelavet pickles

,

Hjemmelavet pickles smager dejligt som topping på en rugbrødsmad.

Tærtebunde, salte

, , ,

Salte tærtebunde kan bruges til madtærter.

Gratin: Kød og grøntsager

, , , ,

Gratinen er en god måde at bruge rester af kød og grøntsager.

Suppe: Grøntsagssuppe

, , , , ,

Grøntsagssuppe varmer og smager dejligt året rundt.

Havregrødskage

, ,

Havregrødskagen forvandler rester af havregrød til en sød forkælelse.

Tartelet: Skinke/ærter/gulerod

, , , , ,

Tarteletter med skinke, ærter og gulerødder er en sand klassiker.

Æggemuffins: Kylling og grønt

,

Æggemuffins med kylling og grøntsager er lækre og dufter herligt.

Spread: Grøntsagsspread

, ,

Grøntsagsspread er lækkert på et ristet stykke brød.

Trifli af kagerester og syltetøj

, ,

Trifli af kagerester en en velsmagende og nem måde at bruge rester på.

Klatkager af havregrød

, , ,

En god måde at gøre rester af havregrød til et lækkert måltid.

Fuglekvidder

, , ,

Fuglekvidder er en let og hurtig pålægssalat med hamburgerryg.

Kartoffelruller

, , ,

Kartoffelruller er gode som lun ret til frokost eller mellemmåltid.

Grillede kartoffelbrød

,

Grillede kartoffelbrød smager dejligt til frokost, til suppe og mellemmåltid.

Fiskebranade

, , , ,

Fiskebranade er en velsmagende lun ret lavet af rester.

Spread: Kartoffelspread

, ,

Kartoffelspread kan smøres på brødet eller serveres som dip.

Tærte: Æg og grønne rester

, ,

En dejlig grøntsags-æggetærte, der kan nydes af de fleste.

Grunddressing til pålægssalat

, ,

Grunddressingen kan bruges til alle typer pålægssalat. Slip fantasien løs!