Om Min Måltidshåndbog

Velkommen til Min Måltidshåndbog!

Min Måltidshåndbog er et digitalt opslagsværk til seniorer, der ønsker gode råd og idéer til nem og velsmagende mad, hyggelige måltider og god ernæring. Alle kan være med – også dig, der ikke har stor erfaring med madlavning.

Bag bogen står Mad & Måltider i Odense Kommune.

Læs Min måltidshåndbog og få:

  • Lækre og nemme opskrifter på morgenmad, frokost- og aftensmadsretter samt desserter og bagværk.
  • Tips og idéer til, hvordan du får maden til at smage ekstra godt.
  • Gode idéer til, hvordan dine måltider – alene eller sammen med andre – kan blive gode og hyggelige.
  • Tips til, hvordan du kan spare penge, når du køber ind – og hvad det er en god idé altid at have i sit køkken.
  • Gode tips til, hvordan du undgår madspild.
  • Information om din krops behov og de forandringer, der sker i kroppen, når den bliver ældre.
  • Gode råd til, hvad du selv kan gøre, hvis sygdom påvirker din appetit.

Min måltidshåndbog støtter op om Sammen om bedre måltider, som er Odense Kommunes strategi på mad- og måltidsområdet.

Små justeringer gør en stor forskel

Mad skal være en nydelse og måltidet en stjernestund, som er med til at give dig livskvalitet. Nogle gange er det de små justeringer, der gør en kæmpe forskel.

Rigtig god læselyst

Gitte Breum
Chef Mad & Måltider – I den gode smags tjeneste

 

Holdet bag bogen:

Udover vores dygtige hold af medarbejdere i Mad & Måltider i Odense, har følgende været med til at udarbejde Min Måltidshåndbog:

Caroline Boutrup Nielsen – fagjournalist og prof. bach. i ernæring og sundhed

Helge Hundahlwebudvikling og online marketing

Frank Høedt – illustrator, Brain And Circus

Carsten Lunding – kok

Claus Angelo – bager og smagsdanner

Annie Hagel – journalist