Krydret oksegryde

, ,

Krydret oksegryde er en skøn gryderet fra Byens Køkken.

Kalkungryde m/basilikum

, ,

En favoritret fra Byens Køkken.

Stegt flæsk med persillesovs

,

Stegt flæsk med persillesovs er Danmarks nationalret.

Nakkekoteletter i fad

,

Koteletter i fad er en god gammel klassiker med mange varianter.

Stegt lever med bløde løg

,

Stegt lever med bløde løg er en klassisk ret der deler vandene.

Brunkål med koteletter og bacon

,

Brunkål med koteletter og bacon smager dejligt med rugbrød og sennep.

Lammefrikadeller med ratatouille og pasta

, ,

Lammefrikadeller med ratatouille og pasta er en favorit fra Byens Køkken.

Sesampaneret laks med spinat og pasta

, ,

Sesampaneret laks med spinat og pasta er en favoritret fra Byens Køkken.

Frikadeller med stuvet spidskål

, ,

Frikadeller med stuvet spidskål er en af favoritterne fra Byens Køkken.

Fynsk gullasch

, ,

Fynsk gullasch er en fynsk variant af traditionel gullasch.

Æbleflæsk

, ,

Æbleflæsk er en traditionel, dansk ret, der skaber glæde ved bordet.

Hakkebøf med bløde løg og surt

, ,

Hakkebøf med bløde løg og surt er en vellidt, traditionel dansk ret.

Gratin: Kød og grøntsager

, , , ,

Gratinen er en god måde at bruge rester af kød og grøntsager.

Fiskefilet med remoulade

, ,

Fiskefiletter smager dejligt både til hverdag og fest.

Fiskefrikadeller

, , , ,

Fiskefrikadeller smager dejligt både alene og på brød.

Tarteletter: Æg og svampe

, , , ,

Tarteletter med æggestand og svampe er en velduftende fryd for ganen.

Tartelet: Skinke/ærter/gulerod

, , , , ,

Tarteletter med skinke, ærter og gulerødder er en sand klassiker.

Tarteletter: Høns i asparges

, ,

Tarteletter med høns i asparges er en velsmagende klassiker.

Fiskebranade

, , , ,

Fiskebranade er en velsmagende lun ret lavet af rester.