Vælg hvilken kommune, du vil besøge
Vælg kommune
Favrskov
Fælleskøkkenet
Hillerød
Kolding
Odense
Randers
Rebild
Syddjurs
Hop til indhold
Min Måltidshåndbog
Search
Se flere...
Generic filters
Exact matches only
Om Min Måltidshåndbog
Kontakt
Video om brug af Måltidshåndbogen
Skift kommune:
Favrskov
Fælleskøkkenet
Hillerød
Kolding
Odense
Randers
Rebild
Syddjurs
Se kort video om, hvordan du bruger du minmaaltidshaandbog.dk her >>
Ingen kommune valgt
Mad
Opskrifter
Madspild
Basisvarer i dit køkken
Smag
Køkkenhygiejne
Økologi
Indkøb
Gode indkøbsråd
Holdbarhedsmærkninger på mad
Basisvarer i dit køkken
Køb ind efter sæson
Sådan undgår du madspild
Information på emballage
Måltider
Gør måltidet til en stjernestund
Alene eller sammen med andre
Hjælpemidler - en hjælp til dig?
Find måltidsglæden
Ernæring
De officielle kostråd
Sådan fordøjer din krop mad
Når krop og appetit ændrer sig
Når det kniber med appetitten
Husk at drikke nok
Hvor meget og ofte skal du spise
Sygdom
Medicin og bivirkninger
Kvalme og mundtørhed
Diabetes
KOL og knogleskørhed
Besvær med at tygge og synke
Influenza og lungebetændelse
Hjerte-kar-sygdomme
Demens
Cancer
Ernæring og tryksår
Vildtpaté
Sådan gør du
Læs højt
Pause
🔊 læs højt
Sådan gør du:
Hak dyrekød, lever, spæk og løg igennem kødhakkeren.
Rør en fars af det hakkede kød med resten af ingredienserne.
Kom farsen i 2-3 smurte forme og bag dem på 160 grader med vandbad i ca. 45 min.
Læs højt
Pause
🔊 læs højt
Læs højt
Pause
🔊 læs højt
Læs højt
Pause
🔊 læs højt
< Tilbage til forrige side
Vælg en kommune for at se kommunalt indhold
Vælg kommune
Favrskov
Fælleskøkkenet
Hillerød
Kolding
Odense
Syddjurs
Ingredienser
400 g hakket krondyr
230 g hakket svinelever
230 g røget spæk i skiver
170 g kogte kikærter
1 stort løg (ca. 130 g)
2 æg
3 dl piskefløde
1 tsk timian
1 lille tsk hele koriander
40 g hvedemel
60 g græskarkerner
2 tsk salt