Favrskov
Hillerød
Kolding
Odense
Fælleskøkkenet
Syddjurs
Hop til indhold

Måltidshåndbog

Search

Se flere...

Generic filters
Exact matches only
  • Om Min Måltidshåndbog
  • Kontakt
  • Skift kommune
Opskrifter
Madspild
Basisvarer i dit køkken
Smag
Køkkenhygiejne
Økologi
Gode indkøbsråd
Holdbarhedsmærkninger på mad
Basisvarer i dit køkken
Køb ind efter sæson
Sådan undgår du madspild
Information på emballage
Gør måltidet til en stjernestund
Alene eller sammen med andre
Hjælpemidler - en hjælp til dig?
Find måltidsglæden
De officielle kostråd
Sådan fordøjer din krop mad
Når krop og appetit ændrer sig
Når det kniber med appetitten
Husk at drikke nok
Hvor meget og ofte skal du spise
Medicin og bivirkninger
Kvalme og mundtørhed
Diabetes
KOL og knogleskørhed
Besvær med at tygge og synke
Influenza og lungebetændelse
Hjerte-kar-sygdomme
Demens
Cancer
Ernæring og tryksår

Køkkenhygiejne

Håndvask, rent køkken, gode rutiner med karklude og viskestykker.

Nedkøling og opvarmning

NEdkøl og opvarm din mad korrekt, så du undgår at blive syg

Fakta og myter

Fakta og myter om brug og genopvarmning af forskellige madvarer som fx spinat og bær.

Odense kommunes logo
Min Måltidshåndbog

Gode råd og idéer til nem og velsmagende mad, hyggelige måltider og god ernæring til seniorer.

Læs Tilgængelighedserklæring >>

Kontaktinfo

Diætisttelefonen: 5141 2602
Call Center i Byens Køkken: 6375 7823