Madservice fra MAD til hver DAG

Hvem kan få mad?

plejepersonale præsenterer madenMAD til hver DAG leverer madservice til hjemmeboende ældre i kommunerne: Allerød, Frederikssund, Halsnæs og Hillerød.

Hvis det kniber med at lave mad selv, eller du har behov for at få suppleret et eller flere af dine daglige måltider, så kan du blive visiteret til at få mad fra Køkkenet MAD til hver DAG. Kontakt visitationen i din kommune, for at komme i gang.

 

Bestilling af mad

tilvalgliste med forskellige typer madNår du starter op på at få mad, har vi på forhånd valgt hovedretterne til dig de første 3 uger.

Herefter får du udleveret menuplaner for 4 uger ad gangen (1 til hver uge), som du kan udfylde ved at sætte kryds ved de hovedretter/biretter og det antal du ønsker. Du kan også bestille proteindrik, kage, madpakker mm. som tilvalg på bagsiden af menuplanen.

Menuplanerne afleverer du til chaufføren ved næste levering. Hvis du ikke udfylder menuplanerne vælger vi retterne for dig, så du altid får det aftalte antal retter/biretter.

Afbestilling

en mobil telefon og en kvinde bag en computer, der besvarer et opkaldDu kan afbestille madleveringen senest 1 dag før levering inden kl. 11. Får du f.eks. leveret mad om torsdagen, skal du afbestille senest onsdag kl. 11, ved at ringe til køkkenet på tlf. 72 322 600

 

Levering

hoveddør med måltidskasse på måtten foranNår du er tilmeldt madordningen, får du maden bragt hjem til din bopæl én fast dag om ugen af den samme chauffør.

Maden er pakket i separate bakker og skal opbevares i køleskabet ved max 5 °C.

Vores chauffør hjælper dig gerne med at stille maden i køleskabet, hvis du har brug for det.

 

Leveringsdage

Se hvilke dage vi kører til din kommune herunder:

Frederikssund kommune

  • Tirsdag

Halsnæs kommune

  • Onsdag

Allerød kommune

  • Torsdag

Hillerød kommune

  • Torsdag/fredag

NB. Hvis du IKKE er hjemme på leveringstidspunktet

Hvis du ikke er hjemme, når din mad bliver leveret, tager chaufføren maden med tilbage til køkkenet. Vi ringer til dig for at finde en løsning. Hvis du ønsker det, kan maden køres ud til dig igen på et andet tidspunkt, men så koster det 80 kr. i leveringsomkostninger. Du kan også selv hente maden i køkkenet på Lokesvej 12, 3400 Hillerød.

Betaling for maden

stak med mønterDet er din kommune som opkræver betaling for maden, du kan få oplyst prisen på hovedretter og biretter ved at ringe til kommunen, bed om at tale med opkrævningen.

Du får tilsendt regningen 2 måneder bagud, dvs. hvis du får leveret mad i starten af januar, betaler du først for den i starten af marts.

Har du spørgsmål til din regning, skal du også kontakte Opkrævningen i din kommune.

 

Sådan opvarmer du maden

smørrebrød med forskellige ingredienser rundt omHovedretterne skal opvarmes inden de er klar til at spise. Resultatet bliver bedst i en mikrobølgeovn. Sådan gør du:

 

  1. Stil bakken med mad på en middagstallerken
  2. Lad filmen sidde på bakken, men prik et par huller i filmen med en gaffel
  3. Stil tallerkenen med bakken ind i mikroovnen og tænd på fuld effekt 5-6 minutter for en hovedret og 2-3 minutter for en varm biret
  4. Lad maden blive stående i mikroovnen 1 minut efter opvarmningen er slut
  5. Tag filmen af bakken (pas på, den er meget varm). Anret maden pænt på den varme tallerken og pynt gerne med lidt friske krydderurter, surt eller andet tilbehør