Proteinberiget is
Er din appetit lille, er en lækker proteinberiget is en god måde at få en masse energi på.
Sådan gør du:
- Pisk æggeblommer, sukker og vaniljesukker til en meget luftig æggesnaps.
- Bland valleproteinpulver og piskefløde og pisk det til flødeskum (må ikke blive for stift).
- Pisk æggehviderne stive.
- Bland æggesnaps og flødeskum.
- Vend de stiftpiskede æggehvider i blandingen.
- Fordel parfaiten i 5 portionsforme og stil dem i fryseren. Formene kan godt være et engangskop/krus/glas.
TIP: Is med frugtsmag
Is med frugtsmag er smuk og smager skønt.
- Tag 50 g hindbær eller andre bær fra frost.
- Giv bærrene et opkog i 1 minut.
- Blend bærrene.
- Fordel frugtmassen over isene i formene.
- Vend frugten ganske lidt ned i isen.
På den måde får man en smuk is med frugtstriber i.
Frugten kan dog også blandes jævnt i parfaiten.
Næringsindhold i proteinberiget is