Project Description

Mad
INDKØB
Måltider
ernæring
Sygdom
Byens køkken

Suppe: Nem laksesuppe

Sådan gør du:

  1. Kog grøntsagerne møre i vand med fiskebouillon.
  2. Brug en stavblender og mos grøntsagerne.
  3. Kog suppen op, og kom fløden i.
  4. Smag til med salt og peber.

Samtidig:

  1. Del laksen i tern og læg dem på bagepapir på en bageplade.
  2. Kom laksen i ovnen 200 gr ca 10 min.
  3. Kom laksen i suppen, når du har smagt den til med salt og peber.

Portionsanret.

Kom evt friskkværnet peber over suppen og pynt med finthakket persille.

Næringsindhold i laksesuppe

 

 

 

 

 

 

< Tilbage til forrige side

Ingredienser

Til 4 personer

  • 2 fiskebouillon terninger
  • 8 dl vand
  • ½ porre, fintsnittet
  • 1 fed hvidløg
  • 1 persillerod, fintsnittet
  • 2 kartofler, i tern
  • ¼ l fløde
  • 250 g laksefilet
  • Salt
  • Peber
  • Persille