Dit lokale køkken

Det er Fælleskøkkenets vision og mission, at samarbejde med lokalområdet, så Fælleskøkkenet kan anvende lokale råvarer til din mad. Vi står inde for maden, som vi tilbereder med passion og stolthed.

  • Køkkenet ligger i Sakskøbing på Lolland – lige i centrum, hvor alle de gode råvarer findes.
  • Vi er tæt på kommunerne, som vi samarbejder med ud fra Fælleskøkkenets værdier for den gode hverdagsmad.
  • Vores ønske er at være i tæt kontakt med dig, så vi kan give den bedst mulige måltidsoplevelse og service.

Råvarer

Vi udvælger råvarerne til din mad

  • Vi anvender overvejende danske og bæredygtige kvalitetsråvarer og vores mål er at anvende dem fra lokale producenter, som vi er omringet af her på Lolland og Falster.
  • Vi har et tæt samarbejde med lokale jægere om at få vildretter på menukortet, såsom fasaner, gæs og andet vildt.
  •  Vi har også udviklet vores egen hjemmelavet is. Isen er lavet på råmælk fra lokale køer fra øen. Ideen med at lave is af råmælk, er at kunne tilbyde en enestående smagsoplevelse til borgere. Råmælken har en høj fedtprocent, højt protein og mineral indhold, hvilket er ideelt i det daglige energiindtag.
  • Vi arbejder på en energitæt is til småtspisende. Du kan få isen med forskellige smage, blandt andet kirsebær fra Frederiksdal og nye smagsvarianter er på vej.

læs mere om hvordan Fælleskøkkenet udvælger råvarerne

Mælkeærter

 

  • Den lokale sommerret mælkeærter laves af nye ærter, gulerødder og kartofler.
  • Mælkeærter serveres i en dyb tallerken.
  • Fælleskøkkenet serverer retten med paneret flæsk.
  • Anret mælkeærter med et drys persille
  • Velbekomme!