Historien om Fælleskøkkenet

1.januar 2014 åbnede Fælleskøkkenet som et nybygget og moderne produktionskøkken.

Vi er med vores lokale placering i Sakskøbing, det lokale valg for alle på Lolland og Falster. Vi har motorvejen lige uden for vores vinduer, og kan således komme hurtigt rundt på hele Lolland og Falster med nye forsyninger af måltider til både den hjemmeboende kunde, men også til vores plejecentre i begge kommuner.

Fælleskøkkenet drives som et interessentskab. Interessenterne er Guldborgsund kommune, Lolland kommune og Region Sjælland. Disse 3 er ejere af samtlige interessentskabets aktiver og passiver.

Vi er fysisk placeret lige midt i mellem Lolland og Falster, lige der hvor alle de gode råvarer er og gror. Vi er ikke længere væk end et opkald og har et tæt samarbejde medkommunerne, hvor vi i fællesskab arbejder ud fra Fælleskøkkenets madfilosofi.

Vi er et køkken, der konstant er i udvikling og ønsker at være i tæt kontakt med dig, så vi kan yde bedst mulig service.

Det er vores mål at dine måltidsoplevelser er sunde og velsmagende retter af høj kulinarisk kvalitet. Kvaliteten af vores mad bygger vi op om vores seks værdier i den gode hverdagsmad.

Interessentskabet Fælleskøkkenet I/S består af en bestyrelse og en følgegruppe, samt medarbejdere, ledelse osv. Fælleskøkkenet er ejet af Regionen, Lolland Kommune og Guldborgsund Kommune:

Regionen: 21,7%
Lolland Kommune: 38,9%
Guldborgsund Kommune: 39,4%