Kulinarisk kvalitet

mad i en tragt der er forbundet med en slange til en benzinpumpeFriske råvarer i sæson

For os hos MAD til hver DAG handler det om ærlighed i gryderne. Alt vi laver, bliver lavet fra bunden af friske råvarer, helst økologiske, lokale og efter sæson. Vi har det økologiske spisemærke i bronze.

Vi ser os selv som madhåndværkere, og det er vigtigt for os, at maden smager af det, den er, og at den smager af noget.

salt, peber og en morter til krydderier

tegning af en kok der smager maden tilHøj kulinarisk kvalitet

en kogebog med ingredienser rundt omVi laver mad, som du også gør derhjemme, bare i kæmpe portioner, og i små til dem med særlige behov.

Frikadellerne bliver omhyggeligt vendt på panden og jordbærgrøden bliver kogt med en dejlig duft til følge.

 

For os hos MAD til hver DAG er det vigtigt, at kvalitet og smag er i orden, så måltidet bliver en stjernestund for dig. Vi holder fast i de traditionelle retter, men udfordrer også gerne via sovsen eller et anderledes tilbehør. Vores personale har et højt fagligt niveau både i det varme og det kolde køkken samt i bageriet.

 

Mød MAD til hver DAGs kulinarisk ansvarlige

I køkkenet har vi ca 50 unikke MAD-arbejdere, som er ‘håndværkerne’ bag den gode mad.

Helle Thyge er driftschef hos MAD til hver DAG. Her kan du høre hende og flere af medarbejderne fortælle om arbejdet med maden i køkkenet.

video fra køkkenet MAD til hver DAG