Kulinarisk kvalitet
Friske råvarer i sæson
For os hos MAD til hver DAG handler det om ærlighed i gryderne. Alt vi laver, bliver lavet fra bunden af friske råvarer, helst økologiske, lokale og efter sæson. Vi har det økologiske spisemærke i bronze.
Vi ser os selv som madhåndværkere, og det er vigtigt for os, at maden smager af det, den er, og at den smager af noget.
Høj kulinarisk kvalitet
Vi laver mad, som du også gør derhjemme, bare i kæmpe portioner, og i små til dem med særlige behov.
Frikadellerne bliver omhyggeligt vendt på panden og jordbærgrøden bliver kogt med en dejlig duft til følge.
For os hos MAD til hver DAG er det vigtigt, at kvalitet og smag er i orden, så måltidet bliver en stjernestund for dig. Vi holder fast i de traditionelle retter, men udfordrer også gerne via sovsen eller et anderledes tilbehør. Vores personale har et højt fagligt niveau både i det varme og det kolde køkken samt i bageriet.