Fyldte æg

Fyldte æg består helt simpelt af et halveret æg, hvor blommen er erstattet af andet fyld. Fyldet i æggene kan varieres efter smag og behag. I denne opskrift på fyldte æg har vi helt enkelt brugt blommerne til et lækkert fyld med rester af sennepssovs.

TIP: Kog ekstra æg dagen i forvejen, så de er afkølede, når du skal bruge dem. På den måde kan du hurtigt og nemt tilberede og anrette de fyldte æg.

Sådan gør du:

  1. Kog æggene så det bliver så hårdkogte, at blommerne kan pilles ud.  (ca. 8-10 minutter)
  2. Pil æggene, halvér dem og pil blommerne ud.
  3. Bland blommerne med sennepssovs, løg og persille. Smag til!
  4. Kom fyldet tilbage i æggene. Det gør ikke noget, at der er rigeligt fyld i æggene.

Næringsindhold i fyldte æg

Det præcise næringsindhold afhænger selvfølgelig af, hvilken type fyld du bruger. Oplysningerne her gælder for denne opskrift.