Kokoskage
Kokoskage er lækker til eftermiddags- eller aftenkaffen. Duften af nybagt kage, får mundvandet til at løbe.
Sådan gør du: Kagegrunddej
- Pisk smør og sukker luftigt.
- Tilsæt et æg ad gangen og pisk mellem hvert æg, der tilsættes.
- Vend mel og bagepulver i. OBS: Til denne kage skal du kun bruge 150 g mel.
Til denne portion kokoskage skal du bruge en halv portion kagegrunddej. Ønsker du at bruge hele portionen af grunddej til kokoskage, skal du bruge 80 g kokosmel i stedet for 40 g. Alternativt kan du bruge den ekstra grunddej til Kakaokage eller Citronkage med citronglasur
Sådan gør du: Kokoskage
- Vend kokosmel i grunddejen.
- Vend evt. citronsaft i.
- Hæld massen op i en passende kageform – evt med bagepapir. (i videoen her på siden bager vi kun 1/2 portion, derfor er kageformen mindre end normalt)
- Bag kagen ved 180 grader i ca 20-30 minutter.
- Kagen er færdig, når der ikke hænger dej ved, når du stikker i kagen med en kniv.
- Pynt kagen med fx cremefraiche eller flødeskum
Se her, hvordan du gør. OBS: Mængderne i videoen er anderledes end dem her i opskriften.
Næringsindhold i kokoskage