Kokoskage

Kokoskage er lækker til eftermiddags- eller aftenkaffen. Duften af nybagt kage, får mundvandet til at løbe.

Sådan gør du: Kagegrunddej

  1. Pisk smør og sukker luftigt.
  2. Tilsæt et æg ad gangen og pisk mellem hvert æg, der tilsættes.
  3. Vend mel og bagepulver i. OBS: Til denne kage skal du kun bruge 150 g mel.

Til denne portion kokoskage skal du bruge en halv portion kagegrunddej. Ønsker du at bruge hele portionen af grunddej til kokoskage, skal du bruge 80 g kokosmel i stedet for 40 g. Alternativt kan du bruge den ekstra grunddej til Kakaokage eller Citronkage med citronglasur

Sådan gør du: Kokoskage

  1. Vend kokosmel i grunddejen.
  2. Vend evt. citronsaft i.
  3. Hæld massen op i en passende kageform – evt med bagepapir. (i videoen her på siden bager vi kun 1/2 portion, derfor er kageformen mindre end normalt)
  4. Bag kagen ved 180 grader i ca 20-30 minutter.
  5. Kagen er færdig, når der ikke hænger dej ved, når du stikker i kagen med en kniv.
  6. Pynt kagen med fx cremefraiche eller flødeskum

Se her, hvordan du gør. OBS: Mængderne i videoen er anderledes end dem her i opskriften.

Næringsindhold i kokoskage