Mokkafromage
Mokkafromagen er super lækker dessert – og god, hvis du lider af kvalme.
Sådan gør du:
- Husblasen udblødes i koldt vand i ca. 10 minutter. Herefter smeltes det i ”kaffevandet” og røres.
- Æggeblommer og sukker puttes i en skål og piskes hvidt og skummende.
- Æggehviderne puttes i en anden skål og røres stive, så skålen kan vendes på hovedet, uden at hviderne falder ud.
- Fløden puttes i en tredje skål og piskes stiv. Du har nu tre skåle med ting, som er piskede.
- I skålen med sukker og æggeblommer tilsættes kaffen og husblassen.
- Herefter vendes fløden i. Dette skal gøres stille og roligt og med kærlighed, brug gerne en dejskraber.
- Til sidst vendes æggehviderne og chokoladen i, og fromagen puttes i den skål, som den skal serveres i.
- Sæt skålen på køl, indtil den er stivnet og den er nu klar til at spise.
- Mokkafromagen kan eventuelt pyntes med lidt flødeskum og chokoladedrys, inden den serveres.
Næringsindhold i mokkafromage