Mokkafromage

Mokkafromagen er super lækker dessert – og god, hvis du lider af kvalme.

Sådan gør du:

  1. Husblasen udblødes i koldt vand i ca. 10 minutter. Herefter smeltes det i ”kaffevandet” og røres.
  2. Æggeblommer og sukker puttes i en skål og piskes hvidt og skummende.
  3. Æggehviderne puttes i en anden skål og røres stive, så skålen kan vendes på hovedet, uden at hviderne falder ud.
  4. Fløden puttes i en tredje skål og piskes stiv. Du har nu tre skåle med ting, som er piskede.
  5. I skålen med sukker og æggeblommer tilsættes kaffen og husblassen.
  6. Herefter vendes fløden i. Dette skal gøres stille og roligt og med kærlighed, brug gerne en dejskraber.
  7. Til sidst vendes æggehviderne og chokoladen i, og fromagen puttes i den skål, som den skal serveres i.
  8. Sæt skålen på køl, indtil den er stivnet og den er nu klar til at spise.
  9. Mokkafromagen kan eventuelt pyntes med lidt flødeskum og chokoladedrys, inden den serveres.

Næringsindhold i mokkafromage