Project Description

Mad
INDKØB
Måltider
ernæring
Sygdom
Byens køkken

Fiskefrikadeller

Fiskefrikadeller smager dejligt både alene og på brød.

Sådan gør du:

  1. Skær fiskestykket i grove tern.
  2. Kom fisketernene i foodprocessoren.
  3. Blend fiskestykkerne i 30 sekunder med fløde, æg, salt og peber.
  4. Tilsæt løg, kartoffelmel og hvedemel.
  5. Form farsen som frikadeller.
  6. Steg frikadellerne gyldne i smør på pande ved stille varme, så skorpen ikke bliver for sprød og hård.

Næringsindhold i fiskefrikadeller

 

< Tilbage til forrige side

Ingredienser

Der bliver ca. 4 portioner

  • 300 g fisk – torsk, lyssej eller laks uden skind og ben
  • 1 dl piskefløde
  • 1 æg
  • 1 spsk hvedemel
  • 1 spsk kartoffelmel
  • ½ finhakket løg
  • 20 g smør til at stege i
  • 2 tsk salt
  • 1 tsk peber

Mindre madspild

Du kan blande den blendede fiskefars med mosede grøntsager, fx kogte rester. Så får du fiske-grøntsagsdeller.