Project Description

Mad
INDKØB
Måltider
ernæring
Sygdom
Byens køkken

Kyllingesalat med kikærter

Sådan gør du:

  1. Mayonnaise og creme fraiche røres sammen.
  2. Smag til med citronsaft, spidskommen og salt.
  3. Kikærterne blendes groft.
  4. Kikærter, forårsløg og bladselleri vendes i mayonnaiseblandingen.
  5. Kyllingen skæres i små tern og vendes i til sidst.
  6. smag salaten til.

Server gerne kyllingesalaten på friskbagt brød/rugbrød med noget flot og lækkert pynt på toppen.

< Tilbage til forrige side

Der bliver ca. 500 g

Ingredienser

  • 250 g kylling – ovnbagt eller kogt
  • 30 g forårsløg i skiver
  • 50 g kogte kikærter
  • 40 g bladselleri i skiver
  • 110 g (hjemmelavet) mayonnaise
  • 60 g creme fraiche 18%
  • friskpresset citronsaft
  • stødt spidskommen
  • salt