Mad leveret udefra

Menukort

Det Danske Madhus leverer hjemmelavet mad, direkte til døren.

Retterne tager udgangspunkt i klassiske danske retter, vegetariske oplevelser og afstikker til opskrifter fra resten af verden. Der tilbydes en alsidig menu, hvor der mulighed for stor variation og mulighed for dække både smagsløg og næringsbehov. Der kan frit vælges af menuerne og maden kan sammensættes, som du har lyst til

Se menuplan her:

Menuer | Det Danske Madhus

Tygge og synkevenlig kost.

Det Danske Madhus leverer fire menu varianter med tilpasset konsistent, til dig som oplever nedsat tygge og/eller synkeevne. Ved nedsat tygge og synke funktion kan der også være en øget risiko for ikke at få dækket sit næringsbehov. De fire varianter er derfor ekstra næringsberiget.

Levering

Få retterne leveret direkte til døren hver uge. Der kan bestilles i kortere perioder, eller ved tilmelding af abonnement. Abonnementet kan leveres ugentligt, hver 14 dag eller en gang om måneden.

Maden er kølevacuum og leveres direkte til døren af madchaufføren og sættes derefter på køl. Maden er færdigtilberedt, varmes og anrettes på tallerken, når du er klar til at spise.

Kontakt Det Danske Madhus for bestilling:

Telefon 70702646

Kundeservice@ddm.dk

www.detdanskemadhus .dk

en hoveddør med husnummer og buske med en kasse med varm mad foran

 

Menukort

Sønderup landkøkken leverer hjemmelavede varme retter, der er klar til at sætte direkte på spisebordet til middag.  Maden laves fra bunden, med årstidens friske råvarer.

Der laves menukort hver måned, som er tilgængeligt for brugeren. Det er muligt selv at vælge til og fra, mellem mange forskellige retter.

Se menuplan her

Januar | Sønderup Landkøkken (sonderup-landkokken.dk)

Special kost

Der er mulighed for at tilpasse menuen, hvis du har fødevare allergi, er småtspisende eller har andre medicinske hensyn, der skal tages. Kontakt kundeservice for at få tilpasset menuen.

Levering

Maden leveres hver dag i varmekasser, hvilket gør det nemt og hurtigt at anrette. Maden kan anrettes på egen service eller spises direkte fra den praktiske tallerken, maden leveres i. Det er også en mulighed at sætte maden direkte på køl og opvarme maden senere.

Maden kan også bestilles kold til opvarmning, hvis du ikke spiser varm mad til middag.

Kontakt Sønderup landkøkken for bestilling

Telefon 9865 3294

gedo@mail.dk

Sønderup Landkøkken | (sonderup-landkokken.dk)

 

en kok der sender luftkys af begejstring over maden