Vision
Fælleskøkkenet vil være en aktiv del af lokalsamfundet og en aktiv medspiller i udviklingen af råvarer, mad og måltider. Den enkelte borger/kunde, medarbejder og samarbejdspartner oplever sammenhæng i ydelser og tiltag.
Mission
Levere sunde velsmagende retter af høj kulinarisk kvalitet.
Sikre udvikling af Fælleskøkkenet.
Sikre økonomisk uafhængighed.
Fastholde fokus på fysisk og psykisk arbejdsmiljø.
Værdier
Mennesket er kernen for Fælleskøkkenet, både når det gælder udvikling i Fælleskøkkenet og i samarbejdet med omverdenen. I hverdagens sprog omsætter vi dette til NIK:
Fælleskøkkenet har ca. 80 dygtige medarbejdere, som hver dag arbejder med mad og måltider på forskellig vis.
Fælleskøkkenets medarbejder tæller alt lige fra: slagter, ernæringsassistenter, økonomaer, elektriker, chaufførerer, prof. bachelore i ernæring og sundhed økonomimedarbejdere, kokke, smørebrødsjomfruer og meget mere.
Fælleskøkkenet løbende uddanner medarbejderne så de har den nyeste viden om mad og måltider