Æggekage: Kylling og ost
Sådan gør du:
- Bland æg med fløde, kvark og sødmælk.
- Tilsæt salt.
- Tilsæt ost i små stykker til æggeblandingen.
- Steg kyllingepølse gyldent på panden
- Hæld æggemassen oven på kyllingepølsebidderne.
- Bag/steg æggekagen i 10-15 minutter.
- Læg gerne et låg over panden, men tag det af og løft lidt op i siderne på æggekagen undervejs og vip ubagt æggemasse ned på panden.
- Tag æggekagen af varmen, når den er fast i konsistensen.
- Spis æggekagen med hakket persille på toppen.
Næringsindhold i æggekage med kylling og ost
Denne næringsoversigt gælder kun for æggekagen alene. Der er altså ikke medregnet eventuelt fyld af grønne rester.
Bruger du grønne rester, vil næringsindholdet ændrer sig en smule i en mere energifattig retning.