Grunddressing til pålægssalat
Sådan gør du:
- Bland mayonnaise, cremefraiche og kvark/skyr sammen i en skål.
- Smag til med salt, peber og citronsaft
Tip: Byt evt mayonnaisen ud med rygeost for at gøre grunddressingen lidt lettere.
Idéer til fyld i pålægssalater
Kun fantasien sætter grænser, når det kommer til muligt fyld og lækre kombinationer af fyld i pålægssalater. Det er oplagt at se på, hvilke rester du har i køkkenet fra andre måltider, fx kød, fisk, kartofler eller frisk, kogt, stegt grønt, der kan bruges i en salat.
I Min Måltidshåndbog finder du opskrifter på en række pålægssalater:
- Tunsalat
- Torskerognssalat
- Sildesalat
- Rejesalat med asparges
- Røget makrelsalat
- Røget laksesalat
- Blomkålssalat (OBS: med en anden slags dressing)
- Æggesalat
- Skinkesalat
- Hønsesalat
- Wienersalat
- Grøn kartoffelsalat
- Russisk salat
Se denne video og få flere gode idéer til fyld:
Næringsindhold i grunddressing