Opskrifter restemad

Æggekage: Bacon og tomat

Duften af æggekage, der simrer på panden, får tænderne til at løbe i vand

Æggekage: chorizo/kommenost

Æggekage med chorizo og kommenost er dejligt krydret

Æggekage: Kylling og ost

En dejlig æggekage, som også halalspisende beboere kan nyde

Æggemuffins: Kylling og fløde

Æggemuffins er lækre både til frokost og som mellemmåltid.

Æggemuffins: Kylling og grønt

Æggemuffins med kylling og grøntsager er lækre og dufter herligt

Fiskebranade

Fiskebranade er en velsmagende lun frokostret lavet af rester.

Fuglekvidder

Fuglekvidder er en let og hurtig pålægssalat med hamburgerryg.

Fyldte æg

Et halveret æg, hvor blommen er erstattet af andet fyld.

Gratin: Kød og grøntsager

Gratinen er en god måde at bruge rester af kød og grøntsager.

Grillede kartoffelbrød

Grillede kartoffelbrød smager dejligt til frokost, til suppe og mellemmåltid.

Grunddressing til pålægssalat

Grunddressingen kan bruges til alle typer pålægssalat. Slip fantasien løs!

Hjemmelavet pickles

Hjemmelavet pickles smager skønt på smørrebrød

Kartoffelruller

Kartoffelruller er gode som lun ret til frokost eller mellemmåltid.

Spread: Grøntsagsspread

Grøntsagsspread er lækkert på et ristet stykke brød.

Suppe: Grøntsagssuppe

Grøntsagssuppe varmer og smager dejligt året rundt.

Tartelet: Skinke/ærter/gulerod

Tarteletter med skinke, ærter og gulerødder er en sand klassiker

Tærte: Æg og grønne rester

En dejlig grøntsags-æggetærte, der kan nydes af de fleste

Trifli af kagerester og syltetøj

Trifli af kagerester en en velsmagende og nem måde at bruge restser på.