Æggekage: Bacon og tomat Duften af æggekage, der simrer på panden, får tænderne til at løbe i vand Æggekage: chorizo/kommenost Æggekage med chorizo og kommenost er dejligt krydret Æggekage: Kylling og ost En dejlig æggekage, som også halalspisende beboere kan nyde Æggemuffins: Kylling og fløde Æggemuffins er lækre både til frokost og som mellemmåltid. Æggemuffins: Kylling og grønt Æggemuffins med kylling og grøntsager er lækre og dufter herligt Fiskebranade Fiskebranade er en velsmagende lun frokostret lavet af rester. Fuglekvidder Fuglekvidder er en let og hurtig pålægssalat med hamburgerryg. Fyldte æg Et halveret æg, hvor blommen er erstattet af andet fyld. Gratin: Kød og grøntsager Gratinen er en god måde at bruge rester af kød og grøntsager. Grillede kartoffelbrød Grillede kartoffelbrød smager dejligt til frokost, til suppe og mellemmåltid. Grunddressing til pålægssalat Grunddressingen kan bruges til alle typer pålægssalat. Slip fantasien løs! Hjemmelavet pickles Hjemmelavet pickles smager skønt på smørrebrød Kartoffelruller Kartoffelruller er gode som lun ret til frokost eller mellemmåltid. Spread: Grøntsagsspread Grøntsagsspread er lækkert på et ristet stykke brød. Suppe: Grøntsagssuppe Grøntsagssuppe varmer og smager dejligt året rundt. Tartelet: Skinke/ærter/gulerod Tarteletter med skinke, ærter og gulerødder er en sand klassiker Tærte: Æg og grønne rester En dejlig grøntsags-æggetærte, der kan nydes af de fleste Trifli af kagerester og syltetøj Trifli af kagerester en en velsmagende og nem måde at bruge restser på.