Bagt blommekompot Blommekompot er en efterårsspise, der er lækker både til grød og trifli. Boghvedegrød Boghvedegrød er en klassisk fynsk specialitet med en nøddeagtig smag. Boghvedepandekager Boghvedepandekager er hurtige at lave, og gode til brunch. Boller med blød skorpe Nybagte boller dufter og smager skønt til morgenmad og som mellemmåltid. Boller med sprød skorpe Nybagte boller dufter og smager skønt til morgenmad og som mellemmåltid. Brød med blød skorpe Nybagt brød dufter og smager skønt til morgenmad og som mellemmåltid Brød med sprød skorpe Nybagt brød dufter og smager skønt til morgenmad og som mellemmåltid. Chiagrød Chiagrød er en nem, hurtig og sund morgenmad. Havregrød Havregrød er en god, varm start på dagen, der ligger godt i maven Havregrødskage Havregrødskagen forvandler rester af havregrød til en sød forkælelse. Klatkager af havregrød En god måde at gøre rester af havregrød til et lækkert mellemåltid. Knækbrød Knækbrød til frokost eller med dip eller spread som mellemmåltid Mannagrød Mannagrød er en meget blød grød, der giver en blød start på dagen Omelet Omelet er hurtigt og nemt, og så er det fyldt med protein. Øllebrød med øllebrødspulver Øllebrød med et revet citronskræl og flødeskum smager skønt Øllebrød med rugbrød Øllebrød med et revet appelsinskræl og flødeskum smager skønt. Pandekager med hytteost Pandekagerne er nemme at lave og perfekte som morgenmåltid. Rå grød med kærnemælk, rugflager og frugt Den rå grød er et alternativ til den traditionelle kogte. Risengrød Risengrød er klassisk spise op til jul - men den smager godt året rundt. Smoothie Lækker energirig smoothie både til morgenmad og som mellemmåltid Smoothieskål med dadler Smoothiebowl kan varieres og toppes med lige præcis det, du bedst kan lide. Stikkelsbærgrød Stikkelbærgrød er en helt særlig spise, der er god på grød, i trifli eller alene Toppings til grød En masse gode idéer til toppings, som kan give grøden et pift