Morgenmad

Bagt blommekompot

Blommekompot er en efterårsspise, der er lækker både til grød og trifli.

Boghvedegrød

Boghvedegrød er en klassisk fynsk specialitet med en nøddeagtig smag.

Boghvedepandekager

Boghvedepandekager er hurtige at lave, og gode til brunch.

Boller med blød skorpe

Nybagte boller dufter og smager skønt til morgenmad og som mellemmåltid.

Boller med sprød skorpe

Nybagte boller dufter og smager skønt til morgenmad og som mellemmåltid.

Brød med blød skorpe

Nybagt brød dufter og smager skønt til morgenmad og som mellemmåltid

Brød med sprød skorpe

Nybagt brød dufter og smager skønt til morgenmad og som mellemmåltid.

Chiagrød

Chiagrød er en nem, hurtig og sund morgenmad.

Havregrød

Havregrød er en god, varm start på dagen, der ligger godt i maven

Havregrødskage

Havregrødskagen forvandler rester af havregrød til en sød forkælelse.

Klatkager af havregrød

En god måde at gøre rester af havregrød til et lækkert mellemåltid.

Knækbrød

Knækbrød til frokost eller med dip eller spread som mellemmåltid

Mannagrød

Mannagrød er en meget blød grød, der giver en blød start på dagen

Omelet

Omelet er hurtigt og nemt, og så er det fyldt med protein.

Øllebrød med øllebrødspulver

Øllebrød med et revet citronskræl og flødeskum smager skønt

Øllebrød med rugbrød

Øllebrød med et revet appelsinskræl og flødeskum smager skønt.

Pandekager med hytteost

Pandekagerne er nemme at lave og perfekte som morgenmåltid.

Rå grød med kærnemælk, rugflager og frugt

Den rå grød er et alternativ til den traditionelle kogte.

Risengrød

Risengrød er klassisk spise op til jul - men den smager godt året rundt.

Smoothie

Lækker energirig smoothie både til morgenmad og som mellemmåltid

Smoothieskål med dadler

Smoothiebowl kan varieres og toppes med lige præcis det, du bedst kan lide.

Stikkelsbærgrød

Stikkelbærgrød er en helt særlig spise, der er god på grød, i trifli eller alene

Toppings til grød

En masse gode idéer til toppings, som kan give grøden et pift