Anretning/opvarmning/emballage

Anret maden pænt med på en tallerken: En indbydende, pænt anrettet tallerken med flere farver stimulerer synssansen og øger din appetit. Brug gerne grøntsager, salat og tilbehør med farver som pynt.

en kok der sender luftkys af begejstring over maden

 

For at illustrere hvad anretning kan betyde, har vi på det første billede anrettet suppen i en pæn skål med lidt pynt og på det andet billede er suppen klar til at spise direkte af bakken.

 

Opvarmning i lille mikroovn

  • Anbring maden i bakken på en tallerken
  • Prik 3-4 huller i filmen
  • Sæt tallerkenen i mikroovnen
  • Sæt programvælgeren på 750-850 w.
  • Ved alm. portion, 450g. sættes uret på 3½-4½ min.
  • Ved lille portion, 350g. sættes uret på 2½-3 min.
  • Ved for/efterret sættes uret på ca. 2. min.
  • Dog pandekager, æbleskiver og vafler kun 1 min .
  • Dessertkage/tærte bliver lækker, hvis den lunes ca. 20 sekunder
  • Ovnen startes
  • Tag retten ud – lad den hvile ½-1 min.
  • Træk filmen af og omrør i sovs og flydende retter
  • Tjek temperaturen på maden – skal være mindst 75°C
  • Anret maden på en tallerken

Opvarmning i ovnanrettet plads med service

Varmluftovn indstilles på 125° – almindelig ovn indstilles på 140°

  • Varm ovnen op
  • Prik hul i filmen i hjørnerne
  • Hovedretter varmes ca. 30-35 min.
  • For/efterretter varmes ca. 20 min.
  • Tag retten ud – lad den hvile ½-1 min.
  • Træk filmen af og omrør i sovs og flydende retter
  • Anret maden på en tallerken

Maden fra Madservice Kronjylland leveres i plastbakker, der er fremstillet i Danmark og de består af 80% genbrugsplast.

Plasten bør ved bortskaffelse sorteres som “hård plast” og kan derved genbruges uendeligt.En forårsblomst på vej op ad jorden