Emballage

Fælleskøkkenets emballage:

  • er godkendt til fødevarer
  • kan bortskaffes med almindeligt dagsrenovation
  • er 100% nedbrydelig og derfor miljøvenlig

Sikkerhed og beskadiget emballage:

  • Fælleskøkkenets chauffør sikrer sig emballagen er ubeskadiget ved aflevering
  • går der hul i emballagen under opbevaring, skal maden i den pågældende emballage senest spises et døgn efter.
  • Dækfolien skal være plan med emballagen. Hvis den buler op skal fælleskøkkenet kontaktes og maden må IKKE spises
  • hvis maden har overskredet “bedst før”-dato/” sidste anvendelsesdato”, bør den IKKE spises.

Fælleskøkkenets mad – holdbarhed:

Mad pakket med MAP metode

  • Hoved- og biretter med fisk 14 dage
  • Hoved- og biretter 18 dage
  • Biretter og kage med flødeskum 13 dage
  • pålægsanretninger 10 dage
  • Madpakker 10 dage

Mad pakket med hot fill metode

  • Sauce og supper 35 dage

Mad pakket – frost

  • 3 måneder