Fælleskøkkenets diæter og kosttyper

Ernæring, diæter og kosttyper

Vi lægger stor vægt på, at tilbyde den rette ernæring, tag jer derfor god tid, til at finde den rette kosttype – og tag os gerne med på råd. Vi bruger friske råvarer af høj kvalitet og tilbereder maden efter gamle traditioner såvel som nye metoder, dette gør både maden varierende, nærende og velsmagende. Alle måltider tilberedes med respekt for den enkelte råvare og vores menuer tager udgangspunkt i det traditionelle danske køkken samt egnsretter fra Lolland-Falster. Vores menuer er sammensat ud fra Sundhedsstyrelsens anbefalinger og vi har højt fokus på at måltiderne er indbydende sunde og ernæringsrigtige.

Fælleskøkkenets diæter og kostformer

  • Ældrekost
  • Borgere fra andre kulturer
  • Småtspisende
  • Vegetar
  • Cancer
  • Demens
  • Diabetes
  • Dysfagi
  • kost efter aftale