Lammefrikadeller med ratatouille og pasta

Lammefrikadeller med ratatouille og pasta er en lækker krydret ret

Sådan laver du lammefrikadellerne:

  1. Det hakkede kød røres “sejt” med saltet.
  2. Peberen blandes med havregrynene, og røres i kødet sammen med det hakkede løg og den hakkede persille.
  3. Æggene røres i, og farsens “fasthed” tilpasses med mælken.
  4. Frikadellerne formes med en ske og indersiden af hånden, og steges på en varm pande.

Sådan laver du ratatouille:

  1. Løg og hvidløg brunes godt af i halvdelen af olien.
  2. De hakkede tomater og tomatkoncentrat tilsættes og koges op til det er blevet lidt tykkere. Det skal koge mindst 20 min for at koge ”dåsesmagen” ud af tomaterne.
  3. Squash, aubergine og peberfrugter brunes på en pande og puttes ned i tomatsovsen.
  4. Krydderierne tilsættes og det hele koges godt igennem og smages til med chili, salt og peber.

Hvis du bruger friskekrydderurter, er det ikke nødvendigt at pille bladene af stænglerne. Du putter bare det hele i gryden, og når retten er færdig, piller du stænglerne op inden servering.

Server med kogt pasta, enten frisk eller tørret, som koges efter vejledningen på pakken.

 

 

Næringsindhold i lammefrikadeller

 

 

 

 

 

Næringsindhold i ratatouille