Project Description

Mad
INDKØB
Måltider
ernæring
Sygdom
Byens køkken

Grøn kartoffelsalat

Grøn kartoffelsalat er en lækker, frisk sommersalat med friske asparges og nye kartofler.

Sådan gør du:

  1. Lav en portion grunddressing til pålægssalat.
  2. Steg asparges i smørret – afkøl og skær i små stykker.
  3. Bland de kogte kartofler i tern og de stegte stykker asparges i dressingen.
  4. Smag til med salt, peber og citronsaft.
  5. Pynt med forårsløg.

 

 

 

 

Næringsindhold i grøn kartoffelsalat

 

 

 

< Tilbage til forrige side

Ingredienser:

Der bliver til ca. 4 anretninger

  • 1 portion grunddressing.
  • 100 g kogte kartofler i tern
  • 100 g grønne asparges – knækkede og skyllet
  • 10 g smør
  • 50 g forårsløg i skiver
  • ½ tsk salt
  • ½ tsk peber
  • ½ spsk citronsaft

Pynt

  • Forårsløg

Mindre madspild

Har du rester fra aftensmaden? Overvej om resterne kan bruges i en pålægssalat.