Aftensmad
Æble-peberrodskompot
Æble-peberrodskompotten er god til kødpålæg eller til en sildemad.
Æbleflæsk
Æbleflæsk er en traditionel, dansk ret, der skaber glæde ved bordet.
Bagt blommekompot
Blommekompot er en efterårsspise, der er lækker både til grød og trifli.
Blomkålssalat
En frisk blomkålssalat som både kan bruges på brød eller som salat
Brunkål med koteletter og bacon
Brunkål med koteletter og bacon er en dejlig simreret
Bulgursalat
Bulgurssalat, også kaldet Tabbuleh, stammer fra Mellemøsten
Festlig velkomstdrik
Festlig velkomstdrik en uden alkohol, og med en perlende frisk smag af efterår.
Fiskebranade
Fiskebranade er en velsmagende lun frokostret lavet af rester.
Fiskefilet med remoulade
Fiskefiletter smager dejligt både til hverdag og fest.
Fiskefrikadeller
Fiskefrikadeller smager dejligt både alene og på brød.
Frikadeller med stuvet spidskål
En velsmagende dansk klassiker
Fyldte æg
Et halveret æg, hvor blommen er erstattet af andet fyld.
Fynsk gullasch
Fynsk gullasch er en fynsk variant af traditionel gullasch.
Græsk salat
Græsk salat vækker minder om sol og sommer under eksotiske himmelstrøg
Grillede kartoffelbrød
Grillede kartoffelbrød smager dejligt til frokost, til suppe og mellemmåltid.
Grøn kartoffelsalat
Dejlig sommerlig og flot salat, som kan nydes både på brød og som salat
Gulerodssalat: Karry og fennikel
Krydret, cremet gulerodssalat som egner sig godt som tilbehør.
Gulerodstzatziki
Gulerodstzatziki er lækker som tilbehør til frokost eller som dip
Hakkebøf med bløde løg og surt
Hakkebøf med bløde løg og surt er en vellidt, traditionel dansk ret.
Hjemmelavet pickles
Hjemmelavet pickles smager skønt på smørrebrød
Kalkungryde m/basilikum
Lækker kalkungryde er en favorit!
Kartoffelruller
Kartoffelruller er gode som lun ret til frokost eller mellemmåltid.
Krydret oksegryde
Dejlig krydret oksegryde giver varme til kroppen
Lammefrikadeller med ratatouille og pasta
En dejlig krydret ret
Majsfrikadeller med gul ærtedip
Majsfrikadeller med gul ærtedip er en dejlig og velsmagende ret til både frokost og aftensmad.
Vegetar
Mayonnaise
Hjemmerørt mayonnaise sætter prikken over i'et på smørrebrød.
Nakkekoteletter i fad
Nakkekoteletter i fad er en klassiker i det danske køkken, her i en variant med squash og sennep.
Porrer i dressing
Porror i senneps-honningdressing er gode som tilbehør.
Ratatouille
Ratatouille både smager og dufter dejligt
Remoulade
Remoulade bruges som tilbehør til kød og fisk.
Ristede kartofler med topping
Ristede kartofler med topping er lækkert til frokost og mellemmåltid
Rødbede-æblefløde
Rødbede-æblefløde kan bruges som tilbehør eller pynt på smørrebrød.
Røget makrel med spidskål og soltørret tomat
Røget makrel med spidskål og soltørret tomat er en skøn forret
Rygeostecreme
Rygeostcreme kan bruges som pålæg eller som topping på smørebrødet.
Sesampaneret laks med spinat og pasta
Sesampaneret laks med spinat og pasta er en skøn hovedret.
Skyr med brunet smør
Skyr med brunet smør giver smørrebrød et proteinløft
Spread: Ærter med basilikum
Ærtespread med basilikum er frisk op lækkert på brød eller som dip.
Spread: Ærter/citronmelisse
Ærtespread med citronmelisse smager dejligt på brød.
Spread: Bønnespread
Bønnespread er lækkert på brød til frokost eller som et mellemmåltid.
Spread: Grøntsagsspread
Grøntsagsspread er lækkert på et ristet stykke brød.
Spread: Jordskokkespread
Jordskokkespread er rigtig lækkert på ristet brød.
Spread: Kartoffelspread
Kartoffelspread kan smøres på brødet eller serveres som dip.
Spread: Laksespread
Laksespread er en hurtig måde at lave lækkert laksepålæg på.
Spread: Rødbede-æblespread
Grov rødbedeæble-spread kan smøres på brød eller boller.
Squashfritters
Squashfritters er små pandekager, serveret med dildsovs.
Stegt flæsk med persillesovs
Stegt flæsk med persillesovs blev i 2014 kåret som Danmarks nationalret.
Stegt lever med bløde løg
En gammel dansk klassiker
Suppe: Blomkålssuppe
Blomkålssuppe er en dejlig suppe, der dufter og smager skønt.
Suppe: Grøntsagssuppe
Grøntsagssuppe varmer og smager dejligt året rundt.
Suppe: Hokaidosuppe
Hokaidosuppe er en flot efterårssuppe, der smager skønt.
Suppe: Jordskoksuppe
Jordskokkesuppe smager dejligt sødt og nøddeagtigt
Suppe: Løgsuppe med svampe
Løgsuppe med svampe er en dejlig efterårssuppe.
Suppe: Nem laksesuppe
En hurtig, nem og lækker fiskesuppe
Syltede løg
Syltede løg er lækkert som tilbehør til frokosten.
Tartelet: Skinke/ærter/gulerod
Tarteletter med skinke, ærter og gulerødder er en sand klassiker
Tarteletter: Æg og svampe
Tarteletter med æggestand og svampe er en velduftende fryd for ganen.
Tarteletter: Høns i asparges
Tarteletter med høns i asparges er en velsmagende klassiker.
Tærte: Æg og grønne rester
En dejlig grøntsags-æggetærte, der kan nydes af de fleste
Tærtebunde, salte
Salte tærtebunde kan bruges til madtærter.