Aftensmad

Æble-peberrodskompot

Æble-peberrodskompotten er god til kødpålæg eller til en sildemad.

Æbleflæsk

Æbleflæsk er en traditionel, dansk ret, der skaber glæde ved bordet.

Bagt blommekompot

Blommekompot er en efterårsspise, der er lækker både til grød og trifli.

Blomkålssalat

En frisk blomkålssalat som både kan bruges på brød eller som salat

Brunkål med koteletter og bacon

Brunkål med koteletter og bacon er en dejlig simreret

Bulgursalat

Bulgurssalat, også kaldet Tabbuleh, stammer fra Mellemøsten

Festlig velkomstdrik

Festlig velkomstdrik en uden alkohol, og med en perlende frisk smag af efterår.

Fiskebranade

Fiskebranade er en velsmagende lun frokostret lavet af rester.

Fiskefilet med remoulade

Fiskefiletter smager dejligt både til hverdag og fest.

Fiskefrikadeller

Fiskefrikadeller smager dejligt både alene og på brød.

Frikadeller med stuvet spidskål

En velsmagende dansk klassiker

Fyldte æg

Et halveret æg, hvor blommen er erstattet af andet fyld.

Fynsk gullasch

Fynsk gullasch er en fynsk variant af traditionel gullasch.

Græsk salat

Græsk salat vækker minder om sol og sommer under eksotiske himmelstrøg

Grillede kartoffelbrød

Grillede kartoffelbrød smager dejligt til frokost, til suppe og mellemmåltid.

Grøn kartoffelsalat

Dejlig sommerlig og flot salat, som kan nydes både på brød og som salat

Gulerodssalat: Karry og fennikel

Krydret, cremet gulerodssalat som egner sig godt som tilbehør.

Gulerodstzatziki

Gulerodstzatziki er lækker som tilbehør til frokost eller som dip

Hakkebøf med bløde løg og surt

Hakkebøf med bløde løg og surt er en vellidt, traditionel dansk ret.

Hjemmelavet pickles

Hjemmelavet pickles smager skønt på smørrebrød

Kalkungryde m/basilikum

Lækker kalkungryde er en favorit!

Kartoffelruller

Kartoffelruller er gode som lun ret til frokost eller mellemmåltid.

Krydret oksegryde

Dejlig krydret oksegryde giver varme til kroppen

Lammefrikadeller med ratatouille og pasta

En dejlig krydret ret

Majsfrikadeller med gul ærtedip

Majsfrikadeller med gul ærtedip er en dejlig og velsmagende ret til både frokost og aftensmad.
Vegetar

Mayonnaise

Hjemmerørt mayonnaise sætter prikken over i'et på smørrebrød.

Nakkekoteletter i fad

Nakkekoteletter i fad er en klassiker i det danske køkken, her i en variant med squash og sennep.

Porrer i dressing

Porror i senneps-honningdressing er gode som tilbehør.

Ratatouille

Ratatouille både smager og dufter dejligt

Remoulade

Remoulade bruges som tilbehør til kød og fisk.

Ristede kartofler med topping

Ristede kartofler med topping er lækkert til frokost og mellemmåltid

Rødbede-æblefløde

Rødbede-æblefløde kan bruges som tilbehør eller pynt på smørrebrød.

Røget makrel med spidskål og soltørret tomat

Røget makrel med spidskål og soltørret tomat er en skøn forret

Rygeostecreme

Rygeostcreme kan bruges som pålæg eller som topping på smørebrødet.

Sesampaneret laks med spinat og pasta

Sesampaneret laks med spinat og pasta er en skøn hovedret.

Skyr med brunet smør

Skyr med brunet smør giver smørrebrød et proteinløft

Spread: Ærter med basilikum

Ærtespread med basilikum er frisk op lækkert på brød eller som dip.

Spread: Ærter/citronmelisse

Ærtespread med citronmelisse smager dejligt på brød.

Spread: Bønnespread

Bønnespread er lækkert på brød til frokost eller som et mellemmåltid.

Spread: Grøntsagsspread

Grøntsagsspread er lækkert på et ristet stykke brød.

Spread: Jordskokkespread

Jordskokkespread er rigtig lækkert på ristet brød.

Spread: Kartoffelspread

Kartoffelspread kan smøres på brødet eller serveres som dip.

Spread: Laksespread

Laksespread er en hurtig måde at lave lækkert laksepålæg på.

Spread: Rødbede-æblespread

Grov rødbedeæble-spread kan smøres på brød eller boller.

Squashfritters

Squashfritters er små pandekager, serveret med dildsovs.

Stegt flæsk med persillesovs

Stegt flæsk med persillesovs blev i 2014 kåret som Danmarks nationalret.

Stegt lever med bløde løg

En gammel dansk klassiker

Suppe: Blomkålssuppe

Blomkålssuppe er en dejlig suppe, der dufter og smager skønt.

Suppe: Grøntsagssuppe

Grøntsagssuppe varmer og smager dejligt året rundt.

Suppe: Hokaidosuppe

Hokaidosuppe er en flot efterårssuppe, der smager skønt.

Suppe: Jordskoksuppe

Jordskokkesuppe smager dejligt sødt og nøddeagtigt

Suppe: Løgsuppe med svampe

Løgsuppe med svampe er en dejlig efterårssuppe.

Suppe: Nem laksesuppe

En hurtig, nem og lækker fiskesuppe

Syltede løg

Syltede løg er lækkert som tilbehør til frokosten.

Tartelet: Skinke/ærter/gulerod

Tarteletter med skinke, ærter og gulerødder er en sand klassiker

Tarteletter: Æg og svampe

Tarteletter med æggestand og svampe er en velduftende fryd for ganen.

Tarteletter: Høns i asparges

Tarteletter med høns i asparges er en velsmagende klassiker.

Tærte: Æg og grønne rester

En dejlig grøntsags-æggetærte, der kan nydes af de fleste

Tærtebunde, salte

Salte tærtebunde kan bruges til madtærter.