Æble-peberrodskompot
Æble-peberrodskompotten er god til kødpålæg eller til en sildemad.Æbleflæsk
Æbleflæsk er en traditionel, dansk ret, der skaber glæde ved bordet.Bagt blommekompot
Blommekompot er en efterårsspise, der er lækker både til grød og trifli.Blomkålssalat
En frisk blomkålssalat som både kan bruges på brød eller som salatBrunkål med koteletter og bacon
Brunkål med koteletter og bacon er en dejlig simreretBulgursalat
Bulgurssalat, også kaldet Tabbuleh, stammer fra MellemøstenFestlig velkomstdrik
Festlig velkomstdrik en uden alkohol, og med en perlende frisk smag af efterår.Fiskebranade
Fiskebranade er en velsmagende lun frokostret lavet af rester.Fiskefilet med remoulade
Fiskefiletter smager dejligt både til hverdag og fest.Fiskefrikadeller
Fiskefrikadeller smager dejligt både alene og på brød.Frikadeller med stuvet spidskål
En velsmagende dansk klassikerFyldte æg
Et halveret æg, hvor blommen er erstattet af andet fyld.Fynsk gullasch
Fynsk gullasch er en fynsk variant af traditionel gullasch.Græsk salat
Græsk salat vækker minder om sol og sommer under eksotiske himmelstrøgGrillede kartoffelbrød
Grillede kartoffelbrød smager dejligt til frokost, til suppe og mellemmåltid.Grøn kartoffelsalat
Dejlig sommerlig og flot salat, som kan nydes både på brød og som salatGulerodssalat: Karry og fennikel
Krydret, cremet gulerodssalat som egner sig godt som tilbehør.Gulerodstzatziki
Gulerodstzatziki er lækker som tilbehør til frokost eller som dipHakkebøf med bløde løg og surt
Hakkebøf med bløde løg og surt er en vellidt, traditionel dansk ret.Hjemmelavet pickles
Hjemmelavet pickles smager skønt på smørrebrødKalkungryde m/basilikum
Lækker kalkungryde er en favorit!Kartoffelruller
Kartoffelruller er gode som lun ret til frokost eller mellemmåltid.Krydret oksegryde
Dejlig krydret oksegryde giver varme til kroppenLammefrikadeller med ratatouille og pasta
En dejlig krydret retMajsfrikadeller med gul ærtedip
Majsfrikadeller med gul ærtedip er en dejlig og velsmagende ret til både frokost og aftensmad.
Vegetar